Diëtiste Phaedra Jacquemyn start vanaf 01/07/2021

Vanaf 1 juli start Phaedra Jacquemyn als diëtist in onze praktijk. Afspraken bij haar zijn mogelijk op vrijdag. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan u terecht op haar website: www.dietistephaedra.be of contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0477 16 44 99.

Ik ben Phaedra Jacquemyn, een erkend diëtiste met een passie voor voeding, koken en culinaire fotografie. In 2019 studeerde ik af als diëtiste en voedingsdeskundige aan de Odisee Hogeschool te Gent. Hierna behaalde ik het postgraduaat diabeteseducator aan de Hogeschool Gent (2020). Na mijn stages was ik klaar om als diëtiste aan de slag te gaan en startte ik in een multidisciplinaire praktijk met het doel mensen te helpen naar een gezonder klachtenvrij leven. Daarnaast ben ik momenteel ook werkzaam als klinisch diëtiste in het AZ Sint-Blasius te Dendermonde.

Om op de hoogte te blijven van de huidige gezondheidsproblematieken en -adviezen, volg ik regelmatig verschillende bijscholingen. Ook ben ik ook lid van enkele erkende organisaties zoals de Vlaamse Beroepsvereniging voor Diëtisten (VBVD) en de Diabetes Liga. Op deze manier kan ik jou steeds de beste begeleiding bieden.