Moederschapsrust psychologe Rosalie Bonte

Psychologe Rosalie Bonte is op moederschapsrust tot eind oktober. In tussentijd kan men terecht bij psychologe Catheline Van Bauwel; zij zal op woensdagen bij ons in de praktijk werken. Catheline Van Bauwel is Gecertificeerd Klinisch Psychologe en Burn-out Coach.

Ze hanteert een eclectische benadering welke bestaat uit een open en integratieve Psychotherapie. Dit laat haar toe zich aan te passen aan de unieke noden van elke persoon in functie van het probleem, de therapeutische objectieven, de verwachtingen en de motivatie van de persoon.

Een eclectische psychotherapeut vindt zijn inspiratie in een verzameling van disciplines en kan een waaier van bewezen methodes hanteren om de beste combinatie van therapeutische instrumenten te bepalen om de persoon te helpen. Bijvoorbeeld: gedragstherapie, humanistische therapie, relaxatie…

Catheline legt zich in het bijzonder toe op het begeleiden van personen met complexe Burn-out, dwz gepaard gaand met depressiviteit, rouw, angst, zingevingsproblematiek, trauma, fysieke symptomen die niet gerelateerd zijn aan het werk en gedurende die periode om aandacht vragen.

Luisteren en begeleiden zonder oordeel, in alle discretie en vertrouwelijkheid.

Consultatie na afspraak, enkel op Woensdag.

Tel:  0476/329.335
Mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Taal FR, NL, EN

60€ per sessie (Gedeeltelijke terugbetaling mogelijk via uw Mutualiteit)