Psycholoog Rosalie Bonte komt terug

Psycholoog Rosalie Bonte start in oktober terug met consultaties in onze praktijk.

In 2013 behaalde zij haar diploma klinische psychologie aan de Universiteit Gent. De voorbije jaren bouwde ze werkervaring op in verschillende settings. Deze zomer volgde ze een bijkomende opleiding Acceptance & Commitment Therapy, een stroming uit de cognitieve gedragstherapie.

Zij werkt graag vanuit een integratieve benadering, dat wil zeggen dat de begeleiding wordt afgestemd op jouw noden en jouw eigenheid. Er wordt gezocht naar wat past voor jou. Ze hecht veel waarde aan het creëren van een veilige ruimte waar jij je welkom voelt en er samen aan de slag kan gegaan worden. De reden waarom je bij haar komt, kan divers zijn (angst, stress, depressieve klachten, chronische pijn, werkgerelateerde problemen, je niet goed in je vel voelen, identiteitsvragen, …). In een kennismakingsgesprek is er ruimte om jouw verhaal te brengen. Jullie leren elkaar kennen en bekijken samen hoe we de sessies zouden vormgeven.

In hoofdberoep werkt ze als projectleider voor twee projecten die personen in een kwetsbare positie ondersteunen om (terug) stappen te kunnen zetten naar werk. In haar vrije tijd houdt ze van bakken, creatief bezig zijn, boeken verslinden & mooie plekken ontdekken. 

Zij werkt steeds op afspraak. Je kan haar bereiken via het telefoonnummer 0471/96 30 55.