Skip to main content

Psychologe Ruth Vandenborre

Vanaf 24/07/2024 start er een 2e psycholoog bij ons, Ruth Vandenborre. Zij zal op woensdag aanwezig zijn in de praktijk . 

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hallo! Ik ben Ruth Vandenborre, klinisch psycholoog sinds 2022. Na twee heel waardevolle periodes als psycholoog op het oncologisch centrum in het UZ Gent, ben ik tegenwoordig op woensdagen aanwezig in de praktijk. Wees welkom; met jouw vragen, zorgen en die zaken waar je het lastig mee hebt, maar ook met jouw expertise en inzichten. Ik luister graag naar wat even moeilijker gaat, wat jou tot stilstand doet komen, en wil samen met jou – en eventueel de mensen naast jou – op zoek gaan naar wat hierin voor jou helpend is.
Mail me gerust met vragen, of om een kennismakingsgesprek in te plannen. Een consultatie duurt 60 minuten en kost 60 euro. Je kan bij jouw mutualiteit informeren of deze een terugbetaling voorziet.