Skip to main content

Bereikbaarheid onthaal

Sinds kort is het onthaal elke werkdag van 8u tot 19u bereikbaar, behalve op vrijdag tussen 12u en 14u. 

U kan dan steeds bij hen terecht voor het plannen van afspraken, afhalen van brieven,... Gelieve u ook steeds aan te melden als u een afspraak heeft bij een arts.

Het dragen van een mondmasker is enkel nog aangewezen als u verkouden bent of koorts heeft.  

Diëtiste/diabeteseducator Shauna Vandamme start in december

Ik ben Shauna en werkzaam als diëtiste en diabeteseducator in de huisartsenpraktijk Dendermondsesteenweg. Naast zelfstandige diëtiste, ben ik ook werkzaam in het Jan Palfijn
ziekenhuis te Gent. In het ziekenhuis deed ik al ervaring op met verschillende pathologieën zoals oncologie, maag-en darmproblemen, hart- en vaatziekten, diabetes… Maar ook voor vermagering kan ik jou verder helpen.


Ik vind het heel belangrijk om persoonlijk te werken. Tijdens het eerste gesprek krijg ik wat meer inzicht in je voedingspatroon en je levensstijl. Daarna bekijken we samen wat we kunnen aanpassen en hoe we dit verwezenlijken. We stellen samen persoonlijke doelstellingen op en ik geef je tips hoe deze doelstellingen behaald kunnen worden. Iedere consultatie zal ik jouw lichaamssamenstelling meten. Op die manier kunnen we de evolutie in spier- en vetmassa zien.

Je kan bij mij terecht op woensdag in de praktijk.


Heb je nog vragen of twijfel je over iets? Dan kan je me steeds eens bellen of een mailtje sturen.
Je kan een afspraak maken via telefoon, mail of via https://shaunavandamme.nutriportal.eu/login.
Tel: 0493 18 35 46
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Psychologe Hanne Raets

Wegens de grote drukte heeft Hanne een tijdelijke patiëntenstop. 

Hanne Raets werkt als psychologe in onze praktijk. Afspraken bij haar zijn mogelijk op maandag. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0491 54 08 99.

Mijn naam is Hanne Raets. In 2013 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de universiteit van Gent. In 2014 ging ik aan de slag in het AZ Sint Blasius te Dendermonde, waar ik verbonden was aan het team van de borstkliniek en aan het slaaplabo. Momenteel werk ik als hoofdberoep nog steeds als slaappsycholoog in het ziekenhuis . De afgelopen jaren schoolde ik me op verschillende manieren bij. Zo volgde ik onder andere de permanente vorming psycho-oncologie, de opleiding CGT-i  (cognitieve gedragstherapie bij insomnia) en een opleiding ACT (acceptance & commitment therapy).

Soms zijn er momenten in het leven dat je merkt dat je niet goed in je vel zit. Mogelijks zijn er gebeurtenissen uit het verleden die zwaar op je wegen, of weet je op dit moment niet goed welke richting je in je leven uit wil. Ik luister graag naar je verhaal en ga mee met jou op zoek naar wat je nodig hebt om weer verder te gaan.

Een consultatie duurt ongeveer 50 minuten en kost 55 euro. Sommige mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Ik ben erkend door de psychologencommissie (902114836).