Skip to main content

Online een afspraak boeken

Wegens de grote drukte kunnen wij momenteel geen nieuwe patiënten aannemen.


Telefonisch een afspraak maken

Psychologe Hanne Raets

AANWEZIG OP MAANDAG

MEER OVER MIJ
Mijn naam is Hanne Raets. In 2013 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de universiteit van Gent. In 2014 ging ik aan de slag in het AZ Sint Blasius te Dendermonde, waar ik verbonden was aan het team van de borstkliniek en aan het slaaplabo. Momenteel werk ik als hoofdberoep nog steeds als slaappsycholoog in het ziekenhuis . De afgelopen jaren schoolde ik me op verschillende manieren bij. Zo volgde ik onder andere de permanente vorming psycho-oncologie, de opleiding CGT-i (cognitieve gedragstherapie bij insomnia) en een opleiding ACT (acceptance & commitment therapy).

Soms zijn er momenten in het leven dat je merkt dat je niet goed in je vel zit. Mogelijks zijn er gebeurtenissen uit het verleden die zwaar op je wegen, of weet je op dit moment niet goed welke richting je in je leven uit wil. Ik luister graag naar je verhaal en ga mee met jou op zoek naar wat je nodig hebt om weer verder te gaan.

Een consultatie duurt ongeveer 50 minuten en kost 55 euro. Sommige mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Ik ben erkend door de psychologencommissie (902114836).

Diëtiste Shauna Van Damme

AANWEZIG OP WOENSDAG

MEER OVER MIJ

Ik ben Shauna en ben vanaf december 2022 werkzaam als diëtiste en diabeteseducator in de huisartsenpraktijk Dendermondsesteenweg. Naast zelfstandige diëtiste, ben ik ook werkzaam in het Jan Palfijn ziekenhuis te Gent.

In het ziekenhuis deed ik al ervaring op met verschillende pathologieën zoals oncologie, maag- en darmproblemen, hart- en vaatziekten, diabetes… Maar ook voor vermagering kan ik jou verder helpen.

Ik vind het heel belangrijk om persoonlijk te werken. Tijdens het eerste gesprek krijg ik wat meer inzicht in je voedingspatroon en je levensstijl. Daarna bekijken we samen wat we kunnen aanpassen en hoe we dit verwezenlijken. We stellen samen persoonlijke doelstellingen op en ik geef je tips hoe deze doelstellingen behaald kunnen worden. Iedere consultatie zal ik jouw lichaamssamenstelling meten. Op die manier kunnen we de evolutie in spier- en vetmassa zien.

AFSPRAAK

Psychologe Ruth Vandenborre

Aanwezig op woensdag

MEER OVER MIJ

Hallo! Ik ben Ruth Vandenborre, klinisch psycholoog sinds 2022. Na twee heel waardevolle periodes als psycholoog op het oncologisch centrum in het UZ Gent, ben ik tegenwoordig op woensdagen aanwezig in de praktijk. Wees welkom; met jouw vragen, zorgen en die zaken waar je het lastig mee hebt, maar ook met jouw expertise en inzichten. Ik luister graag naar wat even moeilijker gaat, wat jou tot stilstand doet komen, en wil samen met jou – en eventueel de mensen naast jou – op zoek gaan naar wat hierin voor jou helpend is.


Mail me gerust met vragen, of om een kennismakingsgesprek in te plannen. Een consultatie duurt 60 minuten en kost 60 euro. Je kan bij jouw mutualiteit informeren of deze een terugbetaling voorziet.